De renovatie audit: infoavond op 20 september

Is je woning klaar voor de volgende 30 jaar? Zit je goed op het vlak van comfort? Is je energiefactuur niet te hoog? Wil je je woning renoveren, maar weet je niet waar te beginnen?

De renovatie audit
Met de renovatie audit willen wij je daarbij helpen. Tijdens deze audit wordt je woning onder de loep genomen door een expert. Alle onderdelen van je woning worden bekeken. (Dak, gevels, vloer, de beglazing, de verwarming, de verlichting, het waterverbruik, …)

Het resultaat is een overzichtelijk verslag waarin allerlei maatregelen worden beschreven, specifiek voor jouw woning. Ook krijg je advies over eventuele premies en financiering. Je kiest dan zelf welke maatregelen je kan en wil uitvoeren.

De renovatie audit zal worden uitgevoerd door E-Manager, tegen een vooraf vastgestelde kostprijs en volgens een uniform stramien.

Infoavond op 20 september
Wil je hierover graag meer informatie? Kijk dan op de website www.igean.be of kom naar de laatste infoavond op woensdag 20 september om 19u30 in ACTA Campus Coppens, Ruiterijschool 9, Brasschaat.

Meer info
www.igean.be