Ecowijzer gaat digitaal

De Ecowijzer is een handige gids die lokale, biologische, duurzame of fairtradeproducten promoot. Je vindt er alle verkooppunten van die producten in de gemeenten Brecht, Essen, Kalmthout en Wuustwezel. Voor de nieuwe versie van de Ecowijzer kiest de gemeente Wuustwezel in 2017 voor een digitale gids. Daarin kan je via de computer of smartphone snel en eenvoudig alle verkooppunten en informatie over duurzame producten terugvinden.

Zet je duurzaamheid in de kijker op de digitale Ecowijzer!
Om die gids zo volledig mogelijk te maken, zijn we nog op zoek naar de adressen van alle winkels met biologische en/of ecologische artikelen of producten uit eerlijke handel, horecazaken met fairtradeproducten op de menukaart, FSC-gecertificeerde houthandels en verkooppunten van lokale producten zoals bijvoorbeeld honing, melk, aardbeien...

Laat het ons weten vóór 15 mei
Heb je een natuurvoedingswinkel, heeft je horecazaak fairtrade op de menukaart, verkoop je lokale producten rechtstreeks aan huis of op de boerderij…? Laat het ons weten vóór 15 mei 2017. Wij nemen jouw gegevens op in de vernieuwde Ecowijzer.

Meer info
Duurzaamheidsambtenaar - 03 690 46 37 - duurzaam@wuustwezel.be
dienst welzijn - 03 690 46 14 - welzijn@wuustwezel.be.