Goe gespeeld?

Een dagje ravotten op het speelpleinTijdens de zomervakantie opent het speelplein zeven weken lang z’n deuren, telkens van dinsdag t.e.m. vrijdag. Maandag komen de animatoren samen om de week voor te bereiden.

Op het speelplein valt werkelijk alles te beleven: bouwen, klimmen, spelen, film kijken, schminken, ravotten en zoveel meer. De speelpleinwerking is gevestigd in Sterbos (Molenheide 1) achter het wijkhuis. Zonder twijfel is dit zeven weken lang de leukste speelplek van Wuustwezel!

Een dagje speelplein kost 4,50 euro. Deuren openen vanaf 9.30 uur en sluiten om 16.30 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig, behalve voor de specials (meestal op vrijdag). Er is voor- en naopvang voorzien. De speelpleinwerking heeft steeds voldoende animatoren paraat om alle kinderen aandachtig te begeleiden. Bijna alle animatoren volgden een cursus animator of hoofdanimator in het jeugdwerk.

Meer info? Surf naar www.speelpleinwuustwezel.be. Hier vind je ook de contactgegevens van de hoofdverantwoordelijken, bij wie je steeds terecht kan voor vragen.