Vacatures bij OCMW en Gemeentebestuur

Het gemeentebestuur en het OCMW publiceren regelmatig vacatures in de pers en de eigen informatiebladen.

 

 

Gemeente Wuustwezel

Dienst openbare werken zoekt een technisch assistent groen en een technisch assistent magazijn-chauffeur. Bij groen sta je mee in voor de goede uitvoering van groenaanleg, onderhoud en voor het grafdelven. Als magazijn-chauffeur sta je in voor vervoer van materialen met een gemeentelijk voertuig. Bezorg ons je motivatiebrief, het standaard sollicitatieformulier, een kopie van je rijbewijs én een uittreksel uit het strafregister, uiterlijk 25 september 2017.

Zit het poetsen jouw in het bloed? We zoeken een gemotiveerde medewerker schoonmaak die onze dienst schoonmaak komt versterken. Je houdt de lokalen van gemeentelijke gebouwen rein en je zorgt voor een hygiënische omgeving. Het gaat om een contract van bepaalde duur voor één jaar. Overname van relevante anciënniteit is mogelijk. Lijkt dit wat voor jou? Meer info...  Solliciteren kan door je motivatiebrief, het standaard sollicitatieformulier en een uittreksel uit het strafregister, uiterlijk 25 september 2017 te bezorgen aan het college van burgemeester en schepenen, Gemeentepark 1, 2990 Wuustwezel.

Wie ambitie heeft voor een job bij het gemeentebestuur, informeert best over de mogelijkheden op de dienst personeel 03 690 46 19 of via e-mail personeel@wuustwezel.be . 

 

OCMW van Wuustwezel

Interesse om bij het OCMW te werken? Spontane sollicitaties zijn altijd welkom! Meld je bij personeel@ocmwwuustwezel.be.

 

Woonzorgcentrum Sint-Jozef

Wij zijn momenteel dringend op zoek naar een VERPLEEGKUNDIGE (onbepaalde duur). Meer info over de functie van verpleegkundige vind je hier terug.

Wij zoeken ook regelmatig enthousiaste ZORGKUNDIGEN om ons team te komen versterken. Meer info over de functie van zorgkundige vind je hier terug. Mocht je graag als zorgkundige in ons WZC aan de slag gaan, dan mag je steeds contact opnemen via personeel@ocmwwuustwezel.be.

 

Interesse om in het Woonzorgcentrum te werken? Spontane sollicitaties zijn altijd welkom! Meld je bij personeel@ocmwwuustwezel.be

 

Diversen 

  • PIDPA heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • Brandweerzone Rand heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • Spectrum Volwassenenondersteuning heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • Onderwijskoepel voor steden en gemeenten (OVSG) heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  •  Werken bij de overheid? Op zoek naar een vacature bij een gemeente of OCMW? Werkenbijdeoverheid.be biedt wekelijks  nieuwe vacatures uit overheden. 
    Kandidaten op zoek naar een functie bij de overheid kunnen zich ook registreren. Meer info? www.werkenbijdeoverheid.be: de jobsite voor de overheid