www.striproute.be

Ontdek de rustige, sfeervolle regio. Laat je leiden door onze striphelden die je al fietsend langs heide, bossen en weidelandschappen voeren.

Waan je in de wereld van Tuizentfloot en Kari Lente, beleef spannende avonturen met Suske en Wiske, De Kiekeboes en De Rode Ridder of geniet van de dolle fratsen van Plunk! en Junior Suske en Wiske.

Word zelf een stripheld op de vele belevingspunten met activiteiten rond strips te Brasschaat, Brecht, Kalmthout, Kapellen, Schoten, Zoersel en Wuustwezel.

Start vanuit de gemeente waar jouw favoriete stripfiguur aan verbonden is. Nodig je kameraadjes uit om samen één van de lussen te rijden en beleef een onvergetelijke dag waarin jij zelf een stripheld bent.

De vijf korte lussen zijn
- Kari Lente|Plunkroute  (Brasschaat en Kapellen) 28 km
- Stijlvol strippen in het groen  (Kalmthout en Kapellen) 32 km
- De Lente Ridderlus (Brasschaat en Schoten)  30 km
- Stripspoorlus (Wuustwezel en Brecht) 34 km
- Kiekeboelus (Zoersel) 28 km

Succes!

Meer info?
Alle info vind je op www.striproute.be

Stripspoorlus (Wuustwezel en Brecht) 34 km
In samenwerking met regionaal landschap de Noorderkempen en Brecht heeft Wuustwezel een striplus uitgewerkt met verschillende doe-opdrachten langs het parcours. Hiervoor worden er gratis brochures en potloden ter beschikking gesteld.
Kom dus naar de toeristische dienst van Wuustwezel (Dorpsstraat 36) om deze doe-boekjes op te halen. Daarna kan je in gezelschap van Tuizentfloot en Junior Suske en Wiske op stap.

Stripverhalen te koop bij toeristische dienst
Bij de toeristische dienst kan je ook stripverhalen kopen van alle figuren welke je op de striproute tegenkomt. Kom gerust langs om kennis te maken met De Rode Ridder, Nero, Plunk, Kari Lente, de Kiekeboes en (junior) Suske en Wiske. Misschien een leuke cadeautip.
Ook het rugzakje van de striproute gevuld met de stripkaart, de stripreispas, de stripbrochure, … is nog steeds te koop voor 4 €.