Boekvoorstellingen Wuustwezelse auteurs

Op zaterdag 14 december wordt het nieuwe boek van Wim Geysen voor een eerste keer feestelijk voorgesteld aan het publiek. 'Lijfje en ik' is een kijk- en beleefboek voor kinderen, doelgroep 4-7 jaar, hun ouders, juffen, meesters en begeleiders. Bregje Iding (illustraties) en Wim Geysen creëerden het boek op vraag van het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling Antwerpen.

'Lijfje en ik' vertelt en verbeeldt het verhaal van de levenslustige Pia en haar onafscheidelijke metgezel 'Lijfje'. Samen ontdekken zij de hun omringende wereld en leren wat fijn is en wat niet. 'Lijfje en ik' is een vrolijk verhaal dat praat over lichamelijkheid, grenzen stellen en jezelf (mogen) zijn.

Naast de voorstelling van dit boek vertellen ook twee andere Wuustwezelnaars over hun boeken, nieuwe projecten en passies. Enkele dagen voor Marieke stierf, bedacht haar vader Carl Van Dyck 'Een vogeltje dat wil vliegen'. Het verhaal werd een boek met prachtige illustraties en wordt nu voorgesteld aan de hand van een verteltheaterkast. Liesbet Rombouts - auteur van Tien Tellen Taart - geeft een voorsmaakje van haar volgend boek, waarin ‘elkaar zien’ en ‘aandacht hebben voor elkaar’ centraal staan.

Inschrijven verplicht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar?
Bibliotheek Wuustwezel
Dorpsstraat 36, 2990 Wuustwezel 51.3882265 - 4.5952552
Wanneer?
Dit evenement is gedaan
Thema
Sleutelwoorden
Prijs
free
Basistarief: 0,00 €
Reservatie
bibliotheek@wuustwezel.be
Tel: 03 690 46 41
Contact
bibliotheek@wuustwezel.be
Fax: 03 690 46 41