Borduren op een ring

Borduren is weer helemaal in! Het is dan ook een langzame en super ontspannende ambacht. Ideaal om je gedachten even helemaal te verzetten in ons Cocon. We stappen af van de klassieke kruisjessteek en gaan illustreren met naald en draad.

Eva Verbruggen (van Het Atelier van Eva V. uit Antwerpen) heeft van handwerken haar beroep gemaakt. Ze is freelance handwerkster met een passie voor oude ambachten. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur. Als leerkracht beheerst ze ook de kunst van het lesgeven en geeft graag deze kennis door.

Je brengt een uitgeprinte tekst, tekening, quote of woord mee (max diameter 15 cm). Misschien heb je een geboortekaartje dat je graag (eventueel deels) omzet in borduren? Of ben je fan van een bepaald woord of quote die je graag geborduurd ziet? Je vindt ongetwijfeld wel iets om je interieur mee op te fleuren.

Eva toont je hoe je dit overzet op stof en leert je borduren. Je krijgt een initiatie in een aantal basissteken. Ze begeleidt je tijdens de workshop op jouw ritme. Je hebt voor deze workshop geen ervaring nodig. Op het einde van de workshop heb je verschillende steken onder de knie. Eva leert je ook hoe je het borduurwerk afwerkt en omhoog hangt.

Je neemt de naald en de borduurring mee naar huis, dus geen stress als je werk niet klaar is.

📍stap voor stap leert Eva je borduren
📍 alle materialen inbegrepen; de naald en borduurring neem je mee naar huis
📍 gezellige avond met hapje en drankje
📍 elke deelnemer gaat naar huis met een Cocon attentie

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar?
Het Cocon
Dorpssstraat 105, 2990 Wuustwezel 51.3890057 - 4.5988553
Wanneer?
Dit evenement is gedaan
Organisatie
Thema
Prijs
€ 69.0
Basistarief: 69,00 €
Reservatie