Eindejaarstentoonstelling en Ambachten markt bij Kratje

Eindejaarstentoonstelling en open deur weekend met werk van onze cursisten.Werken rond het jaarthema " deur 't sleutelgat ". Aan dit jaarthema is tevens een wedstrijd verbonden.Verder vrij werk van onze afdeling aquarel,olieverf /acryl, kleiateliers,Doorlopend zaterdag en zondag demo boetseren, draaien, pit-fire en zaagsel- of papieroven.Toegang gratis


Het volwassenatelier ’t Kratje in Wuustwezel (Gooreind) sluit naar jaarlijkse gewoonte zijn creatief werkjaar af met een tentoonstelling en demonstraties .

Het voorbije jaar konden de cursisten en enthousiaste geesten op verschillende gebieden hun creativiteit ontplooien en ontwikkelen. Er werd gegoocheld met kleuren en lijnen in olieverf en acryl, creativiteit en techniek gingen hand in hand bij het waarnemend tekenen, artistieke en functionele voorwerpen werden geboetseerd in het klei-atelier, en glazen parels en juwelen werden ontworpen om de aantrekkelijkheid van de mens te vermeerderen ….

Naar jaarlijkse gewoonte kon iedereen naar believen werken rond het jaarthema “Deur 't sleutelgat”.
Een ruime selectie van creatieve scheppingen die het denken en de handvaardigheden van de cursisten weerspiegelen, wordt tentoongesteld in de gebouwen van ’t Kratje: vormingscentrum, Gasthuisstraat 7, 2990 Gooreind-Wuustwezel.


Alle ideeën worden gestuurd door de impulsen en het bewustzijn van de cursisten: ….. omgaan met ethiek: het schone en het goede .

- Zaterdag 22 juni:
- opendeurdag met tentoonstelling.
- vanaf 12.00u: demonstratie keramiek: werken op de draaischijf, boetseren, pitfire.

- Zondag 23 juni:
- opendeurdag met tentoonstelling .
- vanaf 11.00u: demonstratie keramiek: werken op de draaischijf, boetseren, pitfire.
- afsluitend rond 16.30u: seizoens-drankje, en bekendmaking van de winnaars van de wedstrijd; uitreiking van de trofeeën en prijzen rond het jaarthema.

Van harte welkom!
Het Kratjes-team

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar?
Vormingscentrum Gasthuis
Gasthuisstraat 7, 2990 Wuustwezel 51.3591353 - 4.5430198
Wanneer?
Dit evenement is gedaan
Organisatie
Volwassenenatelier 't Kratje vzw
Prijs
free