Moet mijn kind nog luisteren.

Kinderen opvoeden is heel leuk en boeiend maar niet altijd even gemakkelijk. Wat mag een kind wel, wat niet? Elk kind heeft duidelijke grenzen nodig, maar bij het ene kind werkt dit gemakkelijker dan bij het andere kind. Wat kan je doen als het kind de grenzen niet respecteert? Daarnaast is het niet altijd duidelijk wat we kunnen en mogen verwachten van kinderen.
Wat kan een kind? Welke verwachtingen zijn te hoog gegrepen? Welke regels kunnen kinderen begrijpen en onthouden in functie van hun ontwikkelingsniveau? Hoe kan je positief opvoeden en toch grenzen stellen?
Begeleiding: Maurits Wysmans, opleidingshoofd van de opleiding Sociale Readaptatiewetenschappen: kinderen, jongeren en welzijn verbonden aan de UCLL , deel van de associatie KULeuven. Daarnaast heeft hij een ruime praktijkervaring. Recent publiceerde hij het nieuwe boek ‘ Praten met ouders’ ( uitgave Lannoo Campus).

Locatie: GC Kadans Achter d'Hoven, Wuustwezel

Deze vorming is gratis.
Inschrijven via mail naar inschrijven@olo.be of bellen naar 03/633 99 05, met vermelding van je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar?
GC Kadans
Achter d'Hoven, 2990 Wuustwezel 51.389583 - 4.5967972
Wanneer?
06/05 om 20:00
Thema
Prijs
free
Basistarief: 0,00 €
Reservatie
Contact
inschrijven@olo.be
Fax: 03/633 99 05