Workshop kleuradvies

Bereid je voor op een vroege lente in ons Cocon! Met welke kleuren ben jij het mooist? Welke kleuren vind jij het mooist? Hoe combineer je deze kleuren in je kledij, accessoires en make-up? Mag je buiten de lijntjes kleuren? En hoe doe je dit?

Sofie Fobe (Stylinglab)gaat samen met jullie op zoek naar jouw eigen top kleuren en hoe je deze het best combineert! Aan de hand van een kleuradvies, kom je meer te weten over verschillende types, kleuren en de bijpassende stijlen. Bij elk van de deelnemers zal Sofie de topkleuren bepalen aan de hand van het opleggen van goud/ zilver en kleurdoeken. Tot slot kom je te weten of de stijl van jouw kleurentype bij jou past.

Kortom: een kleurrijke én ontspannend avond met beperkt aantal plaatsen!

Sofie Fobe is in 2003 afgestudeerd in communicatie en al jaren gepassioneerd door mode en styling. Ze volgde bijkomende opleidingen in België en Nederland over o.a. kleuradvies, styling, dresscodes, verbale- en non- verbale communicatie.

Met meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van Styling, Personal Shopping & dresscodes, is ze met haar bedrijf Stylinglab een betrouwbare partner voor particuliere stylings en shoppings, opendeurdagen in optiekzaken en kledingwinkels, events voor banken, workshops en incentives voor bedrijven, en zoveel meer.

Praktisch:

🌈 woensdag 29 januari: 19u – 22u
🌈 heerlijk ontspannende avond, volledig in het teken van kleur!
🌈 iedereen gaat naar huis met een persoonlijke kleurenbadge
🌈 … én met onze Cocon attentie

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar?
Het Cocon
Dorpssstraat 105, 2990 Wuustwezel 51.3890057 - 4.5988553
Wanneer?
Dit evenement is gedaan
Organisatie
Thema
Prijs
€ 55.0
Basistarief: 55,00 €
Reservatie