Creativiteit

23 resultaten gevonden

Spelen met Porseleinklei

Creativiteit

Voor diegene die er nog niet mee gewerkt hebben is het kennismaking en degene die al eerder meedeed met een porselein editie kan weer wat verder en moeilijkere dingen maken. theelichtjes en fijne ornamentjes zijn een leuk thema alvast.

Lees meer

Handletteren: kinderen en (groot)ouders

Creativiteit

Kinderen en hun (groot)ouders kunnen vandaag leren handletteren. We oefenen verschillende soorten letters en je gaat naar huis met een zelfgemaakt kaartje of een mini poster. Startpakket met materiaal inbegrepen. Het basistarief is per duo en er wordt 10 euro bijgerekend per extra kind.

Lees meer

Kalligrafie Redispen

Creativiteit

Redispen is een zeer creatief schrift gebaseerd op de kapitalen. Het is vlot aan te leren met veel eigen inbreng. We schrijven met twee verschillende breedten van pennen. Door de ronde vorm van de pen maken we een ronde, bolle en speelse letter.

Lees meer

Vlechten met klei

Creativiteit

Een leuke techniek van het vlechten met klei leer ik jullie aan op een namiddag. Normaliter kan je op 1 workshop het gevlochten werkje maken, maar de kleuring kan best achteraf nog eens gebeuren, of in overleg door mij

Lees meer

De Post week

Creativiteit

Hoe leuk is het niet als er op jouw naam een brief of pakket in je brievenbus valt? We toveren ons om tot postbode. Pakketten verzenden, brieven maken, brievenbussen knutselen, … en zelfs onze eigen postauto.

Lees meer

Bij de Tijd....

Creativiteit

We maken een originele wandklok De super stille mechanismes heb ik al besteld, en ook hiervoor heb ik de nodige voorbeeldjes in gedachten, het leuke is je kan echt van elk onderwerp gebruik maken om een klok te maken, puzzelstukjes, stenen, hout, beestjes, schilderijen, teksten, wolken, zon, sterren, maan, wereld,...en nog zoveel meer.(ja ook een paard ) Een eenvoudige klok krijg je op deze ...

Lees meer

Houten juwelen

Creativiteit

Girls just wanna have fun! Een gezellige avond, houten juwelen en véél kleuren… meer is daar niet voor nodig 😉 Betaalbare, unieke juwelen die bovendien gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits. Britt Van den Bosch van Jolis Mots komt op 26 maart naar Het Cocon om samen met jullie je eigen oorbellen, halsketting, een ring, … te creëren. Ze zal jullie verwennen met heel veel ...

Lees meer

Keramist-voor-één-dag

Creativiteit

Word Collega-voor-één-dag ! Aangekomen aan het Kleipötsje waan je je onmiddellijk keramist. Yoke vertelt met zoveel liefde voor haar vak en haar beelden dat je meer wil ontdekken. Vooral de verschillende stooktechnieken, o.a. Raku, spreken tot de verbeelding. Bij Yoke kan je een halve dag meehelpen in het atelier met het in- en uitladen van de primitieve bakovens, meewerken aan een bestaande ...

Lees meer

Kintsugi

Creativiteit

Zeer oude Japanse techniek om een werk dat gebroken is een 2de leven te geven d.m.v. een gouden randje,... leerrijke middag, scherven meebrengen is de boodschap.

Lees meer

Bloemschikspecial PASEN 2020 - maandagmiddag

Creativiteit

Ben je graag creatief aan het werk en vind je het leuk om een zelfgemaakt bloemstuk op tafel te hebben staan of cadeau te kunnen geven, schrijf je dan zeker in voor één of meerdere van onze bloemschikspecials. In deze special maak je een prachtig paasstuk!

Lees meer
1-10 from 23 results

Pagina's