Creativiteit

10 resultaten gevonden

Workshop bloemschikken

Creativiteit

Wie graag creatief bezig is met bloemen wordt van harte uitgenodigd door Berkenbeek vzw. Op 4 april 2019 organiseren en geven de collega’s van Berkenbeek vzw een workshop bloemschikken. Zin in het maken van een zeer mooi lentestuk schrijf je dan snel in voor de voormiddag, namiddag of avond. Iedereen is van harte welkom! Voor meer info zie www.berkenbeek.be

Lees meer

Jip en Janneke week

Creativiteit

Annie M.G.Schmidt bracht Jip en Janneke tot leven. Elke dag starten we met een verhaal uit haar prachtige verhalenbundel. Jip en Janneke gaan ons leren zaaien, knutselen, muziek spelen en zelfs verkleden.

Lees meer

Workshop Bloemschikken voor . . . . niet enkel mannen.

Creativiteit

Workshop Bloemschikken voor . . . . niet enkel mannen dinsdagavonden van 19u30 tot 22u00• 02 april 2019 en 23 april 2019 - 2 lessen• Lesgever: Stanny Jacobs • Bijdrage 35,00 €• prijs kan nog wijzigen. 1ste les : maken schaal in klei, onder begeleiding . Wordt gebakken en geglazuurd in de paasvakantie• 2de les : Afwerken van de vaas met een eigengemaakt bloemstuk.

Lees meer

Het kleurenwinkeltje

Creativiteit

Marjolein is dol op kleuren. Daarom verkoopt ze allemaal gekleurde dingen om de wereld mooier en vrolijker te maken. Samen met Marjolein gaan we het kleuren avontuur aan.

Lees meer

De Bijenweek

Creativiteit

Bijen week De kleurrijke Bijen zijn een klein wonder van onze natuur. Ze zorgen niet enkel voor lekkere honing maar ook voor onze bloemen en planten. De film ‘Bee movie’ is een ideaal voorbeeld voor deze week. Het bijenteeltmusem te Kalmthout zal ons een rondleiding geven in hun museum, in hun tuin en in hun demo lokaal waar we de dieren aan het werk kunnen zien in hun bijenkasten.

Lees meer

Diep in de zee week

Creativiteit

Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus ‘Diep’, samen met een heleboel andere zeedieren. Samen met Diep gaan we de oceaan in. Zo leren we al zijn zeevrienden kennen. Uiteraard gaan we weer creatief aan het werk en maken we ons eigen knuffel octopus ‘Diep’.

Lees meer

Speeltuinweek

Creativiteit

Spelen is het liefste wat elk kind doet. In onze Funtastische tuin staan al enkele speeltuigen maar wat staat erin de speeltuinen in onze buurt. We gaan samen op ontdekkingstocht en spelen heel wat buiten spelletjes.

Lees meer

Indianenweek

Creativiteit

Indianen nemen ons mee naar hun stam. Hier leren we alles over hoe wij ons kunnen omtoveren tot Indiaan. Tipi’s maken, dromenvangers, totempaal en zelfs kano’s maken. Ben jij benieuwd wat jouw totemnaam is?

Lees meer

Robotweek

Creativiteit

Robot…Robot…en nog eens Robot. Geen enkel kartonnen doos zal deze week nog veilig zijn. We gaan creatief aan de slag om onze eigen Robot te maken. Heb jij de films Robots of Big Hero6 al gezien?

Lees meer

Mamaweek

Creativiteit

Deze week zetten we graag onze mama’s centraal. Op 15 augustus is het hun dag. Deze week gaan we aan de slag om een mooi mama cadeau te creeëren. Ook trekken we de keuken in om ons mama eens te kunnen verwennen met lekkers.

Lees meer
1-10 from 10 results

Pagina's