Bibliotheken twee weken gesloten

De bibliotheken van Wuustwezel sluiten twee weken de deuren om over te schakelen naar nieuwe bibliotheeksoftware. Om de nodige lectuur te verzekeren, kan je gratis e-boeken lenen. Bovendien valt de jaarlijkse boekenverkoop samen met de sluiting.

Van 6 tot en met 19 oktober kan niet in je vertrouwde bibliotheek terecht voor het uitlenen en inleveren van materialen. Ook in de omliggende gemeenten zijn de bibliotheken dan gesloten. Dat komt omdat de bibliotheken in heel Vlaanderen overschakelen naar nieuwe bibliotheeksoftware.

Tijdens de sluiting worden de gegevens uit het oude systeem overgezet naar de nieuwe software (Wise). Bovendien moeten de medewerkers nog leren werken met het nieuwe programma.

Tijdens de sluitingsperiode, kan je gratis e-boeken lenen. De boekenverkoop vindt plaats van 9 tot 16 oktober, telkens van 13 tot 17 uur en tijdens de avondopening van 18 tot 20 uur. Op  zaterdag kan je boeken kopen tussen 10 en 12u.

Vanaf 20 oktober ben je opnieuw welkom in de bib voor een verse lading boeken, films en spelletjes. Eventuele inlevertermijnen die in deze periode vallen, worden verlengd. We hopen je snel terug te zien.