Deel je zomerse sportbeleving en WIN een sportpakket!

Sporters beleven meer. Deel je ervaring en win een sportpakket!Herinner je nog dat hertje dat je zag toen je ging joggen of wandelen in het bos? Of die slappe lach die je had toen je met je beste vriendin naar de sportles ging?

Dat is exact waarom we zeggen dat sporters meer beleven. En omdat bewegen zo goed is voor iedereen, willen we dat deze ervaringen gedeeld worden met iedereen. Bij deze doen we een warme oproep om je sportervaring in Wuustwezel te delen met iedereen. Zo maak je misschien andere mensen warm om ook de sportschoenen aan te trekken.

Beleef, deel en WIN

  1. Neem een leuke foto van je zomerse sportbeleving
  2. Deel het op Facebook of Instagram met beide hashtags #sportersbelevenmeer en #trotsopwezel
  3. In de hele zomervakantie worden tweewekelijks leuke prijzen verloot tussen de personen die een leuke foto posten. Let er op dat je je profiel op ‘openbaar’ zet zodat we de foto’s zeker kunnen vinden.

Wuustwezel voluit voor de #sportersbelevenmeer-award

Wij engageren ons om een echte #sportersbelevenmeer-gemeente te worden. Hiervoor zullen we vanaf 1 juli t.e.m. 1 december nog verschillende acties organiseren. Meer info hierover vind je de komende maanden in het W’tje en op onze website. Volg zeker ook de sportdienst op Facebook (Sportdienst Wuustwezel) en Instagram (sportdienst.wuustwezel).