Eén dag niet goed gespeeld, is geen échte dag vakantie!

Speelplein Wuustwezel bezorgt kinderen een fantastische zomerSpeelplein Wuustwezel bezorgt Wuustwezelse kinderen al jaren een fantastische zomer. Helaas kampen ze voor de maand augustus met een tekort aan vrijwilligers.

Om het Speelplein voor de kinderen zo leuk te houden als ze zijn, doen ze een oproep aan de ouders om in de mate van het mogelijke af en toe (bij voorkeur op dinsdag of donderdag) met de kinderen andere oorden te verkennen. Zo wordt het speelplein iets minder druk en blijft het fantastisch spelen voor de kinderen die geen alternatief hebben.

Hieronder de brief die verspreid werd. Bedankt om daar rekening mee te houden!

 

Beste ouders

De maand juli was voor ons speelplein een echte topmaand, nooit hebben we zoveel verschillende kinderen mogen verwelkomen! Bedankt voor jullie vertrouwen, het geeft ons elke dag opnieuw tonnen energie!

In de maand augustus hebben we jammer genoeg te weinig, vrijwillige animatoren om alle kinderen op een veilige manier te kunnen laten spelen op ons speelplein. Na overleg met de Jeugddienst Wuustwezel vragen we jullie medewerking:

Dinsdag en donderdag zijn echte topdagen op ons speelplein, we mochten al enkele keren bijna 200 kinderen verwelkomen. Op woensdag en vrijdag is het meestal iets rustiger. Mogen we vragen om met uw kinderen (in de mate van het mogelijke, en indien het geen opvangproblemen veroorzaakt) af en toe een dagje andere oorden te verkennen? Want een dag niet goed gespeeld, is geen echte dag vakantie!

Op deze manier hopen we er samen met jullie nog een leuke zomer van te maken, met onze befaamde springkastelendag als afsluiter van formaat!

Speelse groetjes
Het hele team van Speelplein Wuustwezel