Eindejaarstentoonstelling Vormingspunt

Vormingspunt pakt dit jaar groot uit met een eindejaartentoonstelling van de creatieve cursussen. In het weekend van 27 en 28 april worden er in GC Blommaert kunstwerken tentoongesteld van een 60 tal mensen.

Het aanbod is divers. Aquarellen, schilderijen, tekeningen en portretten, maar ook werken van kalligrafie, patchwork en kantklossen en een modeshow. Het is bijzonder om te zien hoe binnen de cursussen vermoed en onvermoed talent groeit en er schone kunstwerken ontstaan!

In de cursussen wordt een scala van technieken en werkwijzen aangeboden die door cursisten op een heel eigen wijze worden gebruikt. Het is fijn om samen nieuwe technieken uit te proberen en voor velen is het een ontspannende activiteit, die boeit en groeit. Samen in een groep werken geeft ook veel inspiratie en plezier. De resultaten mogen er wezen en worden met plezier getoond dit weekend!

Mocht er bij het zien van de werken bij de toeschouwer ook iets beginnen te kriebelen….in de maand mei is het mogelijk om eens een kijkje in de les te komen nemen. Ook zijn er op de tentoonstelling veel exposanten aanwezig die U graag wat uitleg geven.

Allen van harte welkom!

Openingsuren:
Zaterdag 27 april van 13.00 – 17.00 uur.
Zondag  28 april van 11.00 – 17.00 uur.

In GC Blommaert, Gemeentepark 22

Meer info
Vormingspunt – 03 236 58 69 – vormingspunt@wuustwezel.be