Fietsen in Wuustwezel

Fietsen langs het knooppuntennetwerkHet  fietsen van knooppunt naar knooppunt op het fietsroutenetwerk is overgewaaid vanuit Limburg en is bij ons ook heel populair. In 2017 heeft het gehele fietsknooppuntennetwerk van provincie Antwerpen een update gekregen. Er kwamen knooppunten bij, andere werden verlegd en er werd een nieuwe kaart gedrukt. Deze kaart kost € 9,95 en is te koop bij de Dienst Toerisme.

Naast het fietsroutenetwerk kan je in Wuustwezel nog enkele andere routes fietsen. Beschik je niet zelf over een fiets, dan bestaat de mogelijkheid deze in Wuustwezel te huren.

 

Meer dan 50 nieuwe ONDEROX-wandelroutes liggen op u te wachten in de Kempen!

Het werkt als volgt:

  • Je vraagt een routebeschrijving tijdens de openingsuren bij één van de deelnemende horecazaken of bij de toeristische dienst.
  • Je betaalt 5 euro en ontvangt daarvoor een huisproever of een tegoedbon.
  • Tijdens de tocht beantwoord je drie vragen en zet je vier foto’s in de juiste volgorde.
  • Bij aankomst steek je het deelnemingsformulier in de urne waarmee je meteen kans maakt op een waardebon van 25 euro bij de zaak in kwestie.
  • Telkens je een deelnemingsformulier koopt, krijg je een stempel op jouw fietskaart, die ook ter plaatse te verkrijgen is. Met vijf stempels is de kaart vol en maak je kans op één van de hoofdprijzen. Daarna begin je gewoon aan je volgende spaarkaart.

De Onderox wandelgids met daarin het volledige aanbod is gratis te verkrijgen bij de toeristische dienst van Wuustwezel.

Controleer voor je vertrek altijd even de openingsuren via www.lekkerstappen.be

 

 

Suske, Wiet en Botje leiden je rond doorheen Wuustwezel