Cadeaubonnen, tickets, gadgets,...

Wegens het coronavirus is de vrijetijdswinkel van de dienst toerisme nog zeker tot en met 1 juni gesloten. Wel bieden wij vanaf woensdag 13 mei een alternatieve dienstverlening aan. Je kan dan een aantal producten per mail bestellen en op afspraak komen afhalen.

Deze producten kan je bestellen:

Cadeaubonnen waarmee je terecht kan in meer dan 100 handelszaken in Wuustwezel

5,10 en 20 euro

Mooie kleurrijke envelop voor cadeaubonnen, gemaakt door en ten voordele van De Oever

1 euro

Mapje met 8 themawandelingen in Wuustwezel

3 euro

Fietskaart Antwerpse Kempen

9,95 euro

Rol met 20 PMD-zakken

2,5 euro

Wezelse Weelde (box met streekproducten)

35 euro

 

Zo werkt het:

  1. Je stuurt je bestelling naar toerisme@wuustwezel.be. Vermeld hierbij altijd je naam, adres en telefoonnummer.
  2. Wij leggen de bestelling voor je klaar en laten per mail weten wanneer je ze mag komen afhalen.
  3. Je komt de bestelling afhalen en betaalt elektronisch.
  4. Klaar!

 

In de vrijetijdswinkel kan je allerlei nuttige en leuke zaken kopen.

Het best verkochte product in onze winkel is al jarenlang de cadeaubon. Op deze manier steunt de gemeente haar handelaars, want met deze bonnen kan je terecht in meer dan 100 handelszaken in Wuustwezel. Zo werd er in 2019 voor meer dan 100.000 euro aan bonnen besteed. De bonnen zijn verkrijgbaar in waardes van 5, 10 en 20 euro. Bij de bonnen verkopen we ook kleurrijke enveloppen voor 1 euro, gemaakt door en ten voordele van De Oever. 

      

 

Regelmatig kan je tickets voor voorstellingen, optredens, lezingen en tentoonstellingen kopen. Voor actuele informatie, volg je de nieuwsbrieven van de gemeente (onderaan aanvinken) of de activiteitenkalender in het W'tje. Verder vind je een heleboel flyers in de openbare gebouwen. 

Ook voor kaartmateriaal van fiets-en wandeltochten in en rondom Wuustwezel kan je bij ons terecht . Zo zijn er de gekende knooppuntenkaarten, maar ook themaroutes per gemeente of regio. Kijk eens in onze vitrinekast om te zien wat er allemaal kan verkregen worden. Geregeld hebben we 'speciallekes' in de aanbieding, zoals vb. de Turfbelevingsbox met 5 fietsroutes en 3 wandelroutes in het teken van de verdwenen venen. Of een fietsroute rond 'Oorlogsgeweld in de Noordertuin', een samenwerking tussen 7 gemeentes in de Noorderkempen. In de zomer hebben we vaak (gratis) zoektochten klaar liggen die je te voet of per fiets kan doen. Kijk zeker ook eens bij 'wandelen & fietsen' als je op zoek bent naar kaartmateriaal.

      

Verder kan je er enkele leuke gadgets van Wuustwezel vinden.

    Sport T-shirt Wuustwezel m/v: 19,90 euro

 Snijplankje met recept 'Wuustwezelse Wangetjes': 5 euro

  Notitieboekje: 2 euro

 Strip: 6 euro

 

Uiteraard kan je voor een rol PMD-zakken nog steeds bij ons terecht. Voor 2,5 euro krijgt u 20 blauwe zakken van 60 liter.