Cadeaubonnen, tickets, gadgets,...

In de vrijetijdswinkel kan je allerlei nuttige en leuke zaken kopen.

Het best verkochte product in onze winkel is al jarenlang de cadeaubon. Op deze manier steunt de gemeente haar handelaars, want met deze bonnen kan je terecht in meer dan 100 handelszaken in Wuustwezel. Zo werd er in 2019 voor meer dan 100.000 euro aan bonnen besteed. De bonnen zijn verkrijgbaar in waardes van 5, 10 en 20 euro. Bij de bonnen verkopen we ook kleurrijke enveloppen voor 1 euro, gemaakt door en ten voordele van De Oever. 

      

 

Regelmatig kan je tickets voor voorstellingen, optredens, lezingen en tentoonstellingen kopen. Voor actuele informatie, volg je de nieuwsbrieven van de gemeente (onderaan aanvinken) of de activiteitenkalender in het W'tje. Verder vind je een heleboel flyers in de openbare gebouwen. 

Ook voor kaartmateriaal van fiets-en wandeltochten in en rondom Wuustwezel kan je bij ons terecht . Zo zijn er de gekende knooppuntenkaarten, maar ook themaroutes per gemeente of regio. Kijk eens in onze vitrinekast om te zien wat er allemaal kan verkregen worden. Geregeld hebben we 'speciallekes' in de aanbieding, zoals vb. de Turfbelevingsbox met 5 fietsroutes en 3 wandelroutes in het teken van de verdwenen venen. Of een fietsroute rond 'Oorlogsgeweld in de Noordertuin', een samenwerking tussen 7 gemeentes in de Noorderkempen. In de zomer hebben we vaak (gratis) zoektochten klaar liggen die je te voet of per fiets kan doen. Kijk zeker ook eens bij 'wandelen & fietsen' als je op zoek bent naar kaartmateriaal.

      

Streekproductenbox 'Wezelse Weelde'

Kan je een glimlach inpakken? Is het mogelijk om gemoedsrust of stilte cadeau te doen?  Neen, dat kan niet. Maar we komen wel dichtbij met onze nieuwe doos vol streekproducten.

Ontdek de 'Wezelse Weelde': een doos gevuld met lekkernijen en producten van lokale handelaars. Op deze manier steunen we onze handelaars en hopen we producent en consument dichter bij elkaar te brengen. De doos zal gevuld zijn met o.a. Gooreindse honing, notenolie van De Oever, witte-nonnekeschocolade en een Wezels koekje van Patisserie Meeussen, aardbeienconfituur en tomatenchutney van Sjalotte, Sterke Peer bier, speelgoed van Clics, Wezelse of Loenhoutse Saws en gadgets van Wuustwezel. De inhoud van de doos is veranderlijk. 

De box is een ideaal geschenk voor een niet-Wuustwezelse vriend, de gastheer van een feestje, of gewoon voor jezelf. 

Te koop bij Dienst Toerisme aan 35 euro/doos. Grote bestellingen graag op voorhand doorgeven aub.

 

Verder kan je er enkele leuke gadgets van Wuustwezel vinden.

    Sport T-shirt Wuustwezel m/v: 19,90 euro

 Snijplankje met recept 'Wuustwezelse Wangetjes': 5 euro

  Notitieboekje: 2 euro

 Strip: 6 euro

 

Uiteraard kan je voor een rol PMD-zakken nog steeds bij ons terecht. Voor 2,5 euro krijgt u 20 blauwe zakken van 60 liter.