Gemeentelijke dienstverlening blijft gegarandeerd

Corona: Kom enkel naar de gemeentelijke loketten indien dit absoluut noodzakelijk is.Door de federale maatregelen in de strijd tegen het coronavirus, is de gemeentelijke dienstverlening verstoord. Het lokaal bestuur heeft alle eigen activiteiten afgelast en werden alle gemeenschapscentra, gemeentelijke sportaccomodaties en dienstencentra gesloten.

In het Gemeentehuis, Sociaal Huis en Gemeentemagazijn blijft de dienstverlening gegarandeerd al wordt ze nu op een andere manier georganiseerd:

  • De loketten burgerzaken, vrijetijd en omgeving in het gemeentehuis zijn gesloten.
  • Stel uw vragen per telefoon of per mail. Onze diensten blijven achter de schermen verder werken en zullen u zo goed mogelijk verder helpen. Documenten worden digitaal of per post doorgestuurd.  Moet je toch een document zelf komen ophalen, dan kan dit enkel op afspraak en moet je bij aankomst aanbellen. 

We doen hierbij een warme oproep om zoveel mogelijk gebruik te maken van het digitaal loket. Is dit niet mogelijk, stuur dan een mail of bel onze diensten op.

Bibliotheek wordt afhaalbib
De bibliotheek van Wuustwezel en de filialen van Gooreind en Loenhout zijn gesloten. Heb je toch nood aan boeken, dvd’s, strips,… voor jezelf, de kinderen die thuis zijn of voor de studenten die schoolwerk moeten afmaken? Dan kan je gebruik maken van de afhaalbib door een mailtje te sturen.

Hoe werkt de afhaalbib?

  • Stuur je aanvraag via mail naar lieve.baeyens@wuustwezel.be. Vermeld bij je aanvraag de naam, het adres en indien mogelijk ook het kaartnummer.
  • De medewerkers van de bibliotheek melden je wanneer je de boeken kan komen ophalen in de inkomhal van de bibliotheek van Wuustwezel.
  • In de inkomhal zullen ook bakken staan waarin je teruggebrachte materialen kan inleveren.

Let op: je kan alleen werken aanvragen die aanwezig zijn in de hoofdbibliotheek van Wuustwezel. De uitleenvoorwaarden blijven dezelfde als normaal: maximaal 10 boeken en 5 dvd's.

Heb je nog boeken of DVD's thuis?

  • De uitleentermijn van alle materialen wordt automatisch verlengd tot de bib terug open gaat.
  • Als je alleen materialen wil inleveren (zonder een ontlening te doen) kan je altijd gebruik maken van de grote witte brievenbus aan de ingang van de bibliotheek.

We wensen jullie een goede gezondheid toe!

.Meer info
Dienst secretariaat - 03 690 46 12 - secretariaat@wuustwezel.be