Joepie vakantie!

JOEPIE, het aanbod voor de zomervakantie is bekend! Download hier de JOEPIE Zomervakantie. Opgelet: de kampjes van tennisclub Molenheide, zijn niet mee opgenomen in deze brochure. Wel organiseren zij twee kampen in juli en augustus, zodat elk kind naar hartenlust kan komen tennissen. Alle info hierover kan je hier vinden! 

De JOEPIE is samengesteld op basis van wat nu bekend is over de coronamaatregelen voor jeugdactiviteiten vanaf 25 juni 2021. Dit alles is onder voorbehoud van een gunstige evolutie van het aantal besmettingen, gevaccineerden en hoeveel bedden bezet zijn op intensieve zorgen. Neem contact op met de sportdienst voor vragen over de sportkampen. Bij de jeugddienst kan je terecht bij vragen over het jeugdwerk. Op www.speelpleinwuustwezel.be vind je alle info over de speelpleinwerking.

Inschrijven voor gemeentelijke activiteiten en de speelpleinwerking kan vanaf maandag 24 mei 2021 om 19 uur via Ticketgang.
Let op: kinderen die een volledige week naar het Speelplein komen, krijgen voorrang. Vanaf maandag 7 juni kan je ook inschrijven voor losse dagen op het Speelplein.

*NIEUW*: Speelplein Wuustwezel gaat dit jaar door van maandag t.e.m. donderdag! Op vrijdag zijn ze gesloten, zodat de vrijwilligers de komende week kunnen voorbereiden.