Kerstmarkt in Gooreind

Kerstmarkt van 13 tot 19 uur
Op zondag 22 december wordt het Pastoor J. Meeusenplein, een gedeelte van de Kerkplaats en de Theo Verellenlaan verkeersvrij gemaakt voor een geweldig leuke kerstmarkt. Ondernemers, handelaars en verenigingen stellen er van 13 tot 19 uur hun activiteiten voor. Meer dan 70 standhouders bundelen hun krachten om een groot en gevarieerd aanbod aan te bieden. Zelfs de enige échte kerstman komt in de namiddag even langs! Net zoals de voorgaande jaren kan je via een vrije gift een plaatje aanvragen bij onze DJ .

Kerstconcert in de kerk
Ga zeker ook eens langs in de kerk waar je kan genieten van verschillende mooie optredens:

13:00: Katia Hoppenbrouwers
13.15: Dwarsfluitklas van Academie voor Muziek, Woord en Dans
14.00: Yent’l Adams
15.00: Koor De Notenkrakers
16.00: Sonderwalt
16.30: Katia Hoppenbrouwers
17.00: K.H. Concordia Gooreind.

De Warmste Kraam #warmwezel
Net zoals de voorgaande jaren slaan we de handen in elkaar met personeel van het lokaal bestuur en bemannen opnieuw onze Warmste Kraam op de jaarlijkse kerstmarkt in Gooreind op zondag 22 december. Verschillende collega's maken zoetigheden om te verkopen voor een vrije bijdrage, collega Tom haalt zijn BBQ kunsten boven met winterse hamburgers, onze DJ presenteert en draait aangevraagde plaatjes die over heel de kerstmarkt te horen zijn. We verkopen ook een aantal creaties (kaarsen en kerstkaarten) van (W)onderweg en samen met lokale atletiekclub GAV Wuustwezel organiseren we een Santa Run for Life, Kids Run for Life en een Santa Walk for Life, op en rond de Kerstmarkt. Alle opbrengsten gaan naar (W)onderweg, een vzw voor normaal begaafde 16+’ers met een autismespectrumstoornis. 

Santa run for life: lopen of wandelen voor het goede doel #warmwezel
Ho ho ho, de kerstmannen rennen op 22 december door de straten! De Wuustwezelse atletiekclub GAV organiseert voor de tweede keer een Santa Run/Walk for Life op de kerstmarkt in Gooreind. Tijdens deze tocht draait het puur om plezier! 

Kinderen (tot 12 jaar) starten om 14 uur aan GC 't Schoolhuis voor 1 km loopplezier op en rond de kerstmarkt. De jeugdtrainers van de GAV zullen meelopen ter begeleiding. De 2 euro inschrijvingsgeld gaat naar het goede doel. Elke jonge sportieveling ontvangt ook nog een warme kerstmuts en een medaille. 

Volwassenen (vanaf 12 jaar) kunnen zich na de kidsrun (omstreeks 14.20 uur) wagen aan een tochtje van 3 km wandelplezier of 5 km loopplezier. De start is ook voor hen aan GC 't Schoolhuis. Onderweg is een jenever- / chocomelk stop voorzien. Loop je lekker warm en steun het goede doel met je 5 euro inschrijvingsgeld.

Schrijf je nu in...

 

Meer info
dienst lokale economie - 03 690 46 13 - economie@wuustwezel.be