Audiovisuele media

SPELLETJES

Ontdek de spelotheek in de kelder van de bib! Sinds de zomer van 2020 kunnen er ook spelletjes ontleend worden: maximaal 3 per adres en dat voor 3 weken. Er zijn spelletjes voor kinderen van 0 tot12 jaar. Ook zijn er reeds enkele spellen voor volwassenen.

DVD's

De voorbije jaren hebben we een heuse DVD-collectie uitgebouwd: documentaires, Vlaamse/Belgische films, bekroonde films, jeugdfilms, kinderfilms,… Ook voor heel wat Netflix- en andere populaire series kan je tegenwoordig terecht in de bib.

De laatste aanwinsten staan op het gelijkvloers, alsook de dvd’s van 2018 en 2019. De oudere speelfilms en reeksen vind je in de kelder. Informatieve dvd's staan per thema tussen de informatieve boeken en dvd’s voor kinderen staan boven. 

Speelfilms en reeksen kan je ontlenen aan 1 euro/dvd. Informatieve en kinderdvd's kan je gratis ontlenen.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

CD’s

De muziekafdeling is ondergebracht in de kelder van de bib. De laatste jaren zijn er echter geen nieuwe cd’s meer aangekocht. Bijna alle genres komen aan bod: pop, klassiek, jazz, filmmuziek, blues, Nederlandstalige muziek, wereldmuziek, Franse muziek,... De cd’s staan alfabetisch gerangschikt per genre. Om een cd te ontlenen betaal je 0.5 euro.

Kindercd's vind je op de eerste verdieping bij de jeugdafdeling. Deze kan je gratis ontlenen.