Met Gerinkel naar de Winkel

Vorig jaar zijn we gestart met onze nieuwe campagne “Gerinkel naar de winkel”. Het was meteen een schot in de roos. Bij maar liefst 97 Wuustwezelse handelaars zijn er in totaal ruim 15.500 fietsende of wandelende klanten geweest. Dit jaar is de campagne een samenwerking met de gemeenten Essen, Stabroek en Kalmthout. Hopelijk mogen er in de toekomst nog meer gemeenten aansluiten.

Hoe werkt de campagne?
Als inwoner ga je met de fiets of te voet naar de supermarkt, bakker of broodjeszaak en toon je je stempelkaart bij betaling aan de kassa. De handelaar zal dan een stempel op je spaarkaart zetten. Als je spaarkaart vol is, kun je deze bij de handelaar achterlaten. De volle spaarkaarten worden verzameld bij de gemeente en hieruit worden de winnaars van tal van leuke prijzen getrokken.

Oproep handelaars
Ben jij winkelier, handelaar, horeca, middenstand, vrij beroep, … en wil jij meewerken aan deze campagne? Schrijf je dan ten laatste op 29 maart online in via https://www.wuustwezel.be/inschrijf-formulier-gerinkel-naar-de-winkel

Je krijgt dan van ons een pakket met campagnemateriaal (poster, spaarkaarten, …). We vragen om de poster zichtbaar op te hangen, de spaarkaarten uit te delen en dan kan het stempelen beginnen!

Meer info
Duurzaamheidsambtenaar – 03 690 46 37 - duurzaam@wuustwezel.be