Nieuw in de Academie

Academie breidt het aanbod uit!In het schooljaar 2018-2019 gingen maar liefst 429 leerlingen naar de academie voor muziek woord en dans. Daarbij waren er nog 76 leerlingen die zich inschreven in Academie Noord (beeld).

Het kunstonderwijs van vandaag tekent het cultureel landschap van morgen!
Vanaf 6 jaar kunnen leerlingen domeinoverschrijdende initiatie (woord-muziek) of dansinitiatie volgen. Vanaf 8 jaar kunnen de leerlingen een instrument gaan spelen en leren ze noten lezen in het muzieklab. De acteurs volgen woordatelier en de dansers zijn welkom in danslab!

Nieuw in de bruisende academie is dat er nu ook een danslab is voor volwassenen! Wanneer de mama of papa danslab volgt, krijgen de kinderen korting aan onze academie. Onze professionele dansleerkrachten geven een mengeling van hedendaags en klassieke dans.

Leerlingen muziek kunnen ook meteen kiezen tussen klassiek of de richting pop-rock (zang, saxofoon, slagwerk, elektrische gitaar). Er is ook een uitbreiding in de strijkinstrumenten: niet enkel viool of cello wordt gegeven, maar ook contrabas. Deze instrumenten kunnen op grootte van de leerling gehuurd worden van de academie of de vriendenkring.

Misschien schuilt er wel een componist in jou? En wil je enkel muziek schrijven en leren omzetten en afspelen in de computer... Alles kan in de academie van Wuustwezel!

Aarzel niet en kom je inschrijven! (Tot uiterlijk 30/9)

Leslocaties: Wuustwezel, Gooreind en Loenhout.

Meer info
GAMWD – 03 690 46 48 – secretariaat@academiewuustwezel.be
https://www.academiewuustwezel.com/inschrijvingen