Joepie Paasvakantie!

Opgelet! Helaas sloop er een foutje in de gedrukte versie van onze Joepie Paasvakantie. De Omnisportdagen in de eerste week van de vakantie gaan niet door in de Sporthal van Wuustwezel, maar wel in de Sportschuur van Loenhout. De Omnisportdagen tijdens de tweede week van de vakantie gaan niet door in de Sportschuur van Loenhout, maar wel in de Sporthal van Wuustwezel. In Ticketgang en in de digitale versie van de Joepie Paasvakantie staan wél de juiste locaties vermeld.

Joepie! Het is bijna paasvakantie!

Tijdens de paasvakantie valt er voor kinderen en jongeren heel wat te beleven in Wuustwezel. Je kan voetballen of spelen op één van de speelpleintjes in je buurt, lekker knus een boek lezen in de bibliotheek, maar ook meedoen met één van de vele activiteiten in je gemeente.

Al die activiteiten worden opgenomen in ‘Joepie Paasvakantie’. Dit vakantieblaadje verschijnt enkele weken voor de vakantie en barst van de leuke vakantietips. Kinderen die in Wuustwezel op de kleuter- of lagere school zitten krijgen het boekje in de klas, maar je vind het ook hier.

Niet twijfelen maar inschrijven!