Pensioenpunt heropent in september

Het Pensioenpunt dat elke vierde dag van de maand plaatsvond in GC Blommaert, start in alle veiligheid opstarten vanaf 23 september.  Om te vermijden dat je moet wachten, werkt het Pensioenpunt enkel op afspraak. Dit laat de expert ook toe om jouw dossier eventueel voor te bereiden. 

Hoe maak je een afspraak? 
Vanaf maandag 23 augustus kan je een afspraak maken. Bel daarvoor naar de gratis Pensioenlijn 1765. De medewerker van de Pensioendienst zal eerst vragen waarom je een afspraak wilt. De medewerker bekijkt dan of hij jouw telefonisch verder kan helpen, om een onnodige verplaatsing te vermijden. Is een afspraak nodig, zal de medewerker met jou een afspraak vastleggen volgens de beschikbaarheid. 

Heb je vragen over je pensioen? 
Heb je vragen over je pensioen, kijk dan eerst op mypension.be. Je vindt er veel nuttige informatie, zoals de pensioendatum, raming van het bedrag, de betaaldata, etc. 

Heb je geen toegang tot mypension.be of vind je niet wat je nodig hebt? 
Bel dan de gratis Pensioenlijn 1765. De pensioenexperten beantwoorden al jouw vragen. 

Wil je toch liever een pensioenexpert ontmoeten? Je kan een afspraak maken met een pensioenexpert in Wuustwezel elke vierde donderdag van de maand door de gratis Pensioenlijn 1765 te bellen. 

Opgelet: het onthaal gebeurt enkel op afspraak. Je kan een afspraak boeken vanaf maandag 23 augustus.

Meer info
Federale pensioendienst - 1765 - mypension.be