Woonproject Achter d'Hoven: nieuwe kavels beschikbaar

Woonproject Achter d'HovenHet project Achter d’Hoven is een unieke kans om te bouwen in een nieuwe woonkern midden in het centrum van Wuustwezel. In deze veelbelovende groene wijk in aanbouw worden nu de resterende percelen te koop aangeboden. De verkoop richt zich nog steeds op jonge gezinnen die in Wuustwezel wonen of werken, maar de voorwaarden werden wel versoepeld.

Thuis in een bruisende en duurzame omgeving
Het woonproject ‘Achter d’Hoven’ in het hart van Wuustwezel is een volledig nieuwe wijk die plaats zal bieden aan meer dan 160 gezinnen. De eerste woningen zijn volop in aanbouw waardoor de wijk nu duidelijk vorm begint te krijgen.

Elke woning heeft een eigen tuin die langs de achterzijde bereikbaar is via de vele fiets- en voetgangerswegels. Centraal is er een woonerf waar doorgaand verkeer onmogelijk werd gemaakt.  Een verkeersluwe omgeving dus waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ouderen kunnen wandelen.

Het huidige plein Achter d’Hoven blijft bestaan en brengt twee functies samen: Een deel krijgt als marktplein een duidelijke functie als ontmoetingsplek, terwijl het andere deel parking blijft voor het dienstencentrum, GC Kadans en de plaatselijke horeca en handel.

Versoepeling verkoopsvoorwaarden 
Inmiddels werden 18 bouwpercelen toegewezen. Momenteel worden de resterende percelen te koop aangeboden. De verkoopsvoorwaarden voor deze percelen werd recent versoepeld.

De verkoop blijft gericht op jonge gezinnen die in Wuustwezel wonen of werken en nog geen eigendom hebben. Maar kandidaat-kopers hoeven niet langer minimum vijf jaar in Wuustwezel te wonen of te werken.

Bovendien worden de percelen vrij verkocht. Er zal bij de verkoop dus niet langer een rangorde van kandidaat-kopers worden opgesteld.

De volledige verkoopsvoorwaarden kan je nalezen op www.igean.be/achterdhoven 

Indien je interesse hebt en voldoet aan de toewijzingsvoorwaarden dan kan je contact opnemen met IGEAN.

Meer informatie
Alle informatie vind je terug op de website van IGEAN: www.igean.be/achterdhoven