Achter d'Hoven: opnieuw 15 kavels te koop

Het project Achter d’Hoven is een unieke kans om te bouwen in een nieuwe woonkern midden in het centrum van Wuustwezel. IGEAN biedt in samenwerking met de gemeente nu opnieuw een vijftiental kavels aan voor mensen die een duidelijke band hebben met onze gemeente en nog niet beschikken over een eigendom.

Nieuwe verkoopsronde en info-avond
De kavelverkoop van de eerste zone gaat nu een tweede verkoopsronde  in. IGEAN verkoopt deze kavels samen met de gemeente Wuustwezel, en is specifiek gericht op jonge gezinnen die in Wuustwezel wonen en nog geen eigendom hebben.

In deze veelbelovende groene wijk in aanbouw in het hart van Wuustwezel zijn nu opnieuw een 15-tal kavels te koop. Kandidaat-kopers moeten zich inschrijven op de website van IGEAN. Er komt ook een info-avond op donderdag 15 maart om 19.30 uur in GC Kadans  om het bouwproject en de inschrijvingsvoorwaarden toe te lichten.

Thuis in een bruisende en duurzame omgeving
Het woonproject ‘Achter d’Hoven’ in het hart van Wuustwezel heeft weer een volgende fase bereikt.  De groenaanplanting en wegenwerken van de nieuwe toegangsweg De Boomgaard werd helemaal afgerond. De huidige ingangen via Daltonschool De Vinkjes en de parkeerplaats aan de Delhaize zullen later nog worden opgewaardeerd tot echte toegangspoorten.

De nieuwe wijk zal plaats bieden aan meer dan 160 gezinnen, met een eigen tuin voor elke bewoner, veelal langs de achterzijde bereikbaar via de vele fiets- en voetgangerswegels. In het centrum komt een woonerf waar doorgaand verkeer onmogelijk wordt gemaakt.  De woonwijk sluit aan op het park, een groene long waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ouderen kunnen wandelen.

Het huidige plein Achter d’Hoven blijft bestaan en brengt twee functies samen: Een deel krijgt als marktplein een duidelijke verblijfsfunctie, terwijl het andere deel parking blijft voor het dienstencentrum, GC Kadans en de plaatselijke horeca en handel.

Meer informatie
IGEAN dienstverlening, Steven Van den Brande
www.igean.be/achterdhoven