Regionaal petanque- en bocciatornooi 12 september 2019

Petanquetornooi voor 50-plussers

Sportregio Antwerpse Kempen ILV organiseert op donderdag 12 september een regionaal petanquetornooi voor 50-plussers. Er wordt gespeeld in ploegen van drie deelnemers waarbij geen onderscheid gemaakt wordt tussen recreantieve en competitieve spelers.

Waar? Op en rond de petanquebanen van petanqueclub Hemelhof in het gemeentepark in Brasschaat (gelegen vlakbij het Louis De Winter atletiekstadion).

Wanneer? 12 september 2019, onthaal om 9.30 u, einde omstreeks 16.30 u

Prijs? 7,50 euro. Inbegrepen in de prijs: deelname, verzekering, broodjeslunch met één koffie of thee, cake met één koffie of thee.

Inschrijven? Vooraf inschrijven is verplicht! Via www.brasschaat.be - vrije tijd - WEBSHOP. Je kan ook individueel of per ploeg inschrijven bij de vrijetijdsbalie van Wuustwezel (vrijetijd@wuustwezel.be, tel. 03 690 46 79). Inschrijvingen moeten binnen zijn ten laatste op 25 augustus.

Meebrengen? Wie eigen petanqueballen heeft, brengt die bij voorkeur mee.

Bocciatornooi voor personen met een beperking

Tijdens het petanquetornooi zal er ook een bocciatornooi gespeeld worden die dag. Dit is voor personen met een beperking en gaat door in de Ruiterhal naast de petanquebanen in het gemeentepark van Brasschaat. Elke ploeg bestaat uit maximum 6 personen.

Prijs? 3 euro - deelname, broodjeslunch met één koffie/thee, cake met één koffie/thee en verzekering

Inschrijven? Vooraf inschrijven is verplicht! Inschrijven kan via jouw instelling of individueel bij de gemeentelijke sportdienst (vrijetijd@wuustwezel.be, tel. 03 690 46 79) met het inschrijvingsformulier. Inschrijven vóór 1 september.