Sport overdag vanaf 9 januari

Sport overdag vanaf 9 januari

Om na de feestdagen meteen te starten aan die goede voornemens kan je aansluiten bij een van de lessenreeksen Linedance of Taijiquan. Wegens het grote succes zijn bij beide sporten extra lessen voorzien!

Linedance

Wanneer? Zowel op woensdag- als vrijdagvoormiddag, telkens van 9.30 tot 11.00 uur. De lessen starten terug vanaf woensdag 9 januari en ze lopen door tot en met eind juni. Enkel op woensdag 1 mei en vrijdag 3 mei zal er geen les zijn, een weekje rust dus!

Waar? De lessen gaan door in de danszaal van sporthal Koch te Gooreind

Inschrijven? Je kan een tienbeurtenkaart aankopen bij de lesgeefster ter plaatse in sporthal Koch of bij de vrijetijdsdienst op de eerste verdieping van het gemeentehuis.

Kostprijs? 30 euro/tienbeurtenkaart, 15 euro/tienbeurtenkaart voor houders van een vrijetijdspas.

Taijiquan

Wat? Taiji is een zachte bewegingsvorm die de stress van het moderne leven verlicht en de mentale en fysieke gezondheid verbetert. Het is een combinatie van interne en externe technieken die je helpen je yin en yang- energie in balans te krijgen en je leiden tot een hoger bewustzijn en een gezonder lichaam. Voor deze bewegingsvorm draag je gemakkelijke kledij. 

Wanneer? Vanaf vrijdag 11 januari gaat een reeks taijiquan door in GC Blommaert t.e.m. 29 maart. Voor beginners gaat de les door op vrijdag van 09.00 tot 10.30 uur, gevorderden starten om 10.30 uur en
eindigen om 12.00 uur. Op 8 maart is er geen les. 

Waar? GC Blommaert, Gemeentepark 22, zaal Spiegel

Inschrijven? Info en inschrijvingen: Online via onderstaande link of via de dienst vrije tijd.

Beginners: https://be.ticketgang.eu/event.php?key=65142

Gevorderden: https://be.ticketgang.eu/event.php?key=65154

Prijs? 60 euro per trimester (10 lessen + 1 bonusles), 30 euro voor houders van een vrijetijdspas
 

Meer info? Dienst vrije tijd — 03 690 46 79
vrijetijd@wuustwezel.be