Sporthal Koch Gooreind is geopend!

Op zaterdag 29 september werd de gloednieuwe sporthal in Gooreind geopend onder een stralend zonnetje. Ook de atletiekpiste is helemaal af en werd ingelopen door meer dan 35 ploegen die de 4 x 400 meter van Wuustwezel liepen. 

Wie sport waar?
Overdag gaan voornamelijk scholen naar de sporthal, maar ook dagcentrum de Oever komt twee uurtjes per week sporten. ’s Avonds gebruiken tal van verenigingen de sporthal, waarvan hieronder een overzicht:

In de danszaal zijn er elke avond verschillende lessen bij To the point Gym & Dance en op maandagochtend ook On the Move. Op de atletiekpiste traint de Wuustwezelse GAV en op het nieuwe kunstgrasveld wordt meerdere keren per week getraind door K Gooreind VV.

Kriebelt het bij jou ook zo om te sporten?

Op de atletiekpiste kan je terecht voor een rustige jogging of een stevige training. De atletiekpiste is toegankelijk tot 23.00 uur voor elke individuele loper, behalve tijdens de trainingen van de Wuustwezelse Atletiekclub GAV. De piste is enkel toegankelijk voor GAV-leden op dinsdag 18.00 tot 21.30 uur, donderdag 18.00 tot 21.30 uur en zondag 9.00 tot 12.00 uur.

Wil je in de sporthal sporten? Neem dan contact op met een club die bij jou past. Wil je graag wekelijks of éénmalig de zaal afhuren? Neem dan contact op met de sportdienst via sport@wuustwezel.be of 03 690 46 28.