Opkuis van bomen en takken - schade op de kerkhoven

opruim van bomen na winterstormNaar aanleiding van de stormwind van 11 maart deed de brandweer ruim 200 interventies in Wuustwezel, vooral voor omgewaaide bomen.

Opkuis openbaar domein
Nu zijn onze technische diensten onderweg voor het opruimen van de bomen en takken op het openbaar domein die door de brandweer bij hun interventie langs de kant van de weg werden gelegd. Uiteraard kunnen ze niet overal tegelijk zijn, dus vragen we enig geduld. Uw straat komt zeker aan de beurt.

Wil je nog graag een melding doen van een omgevallen boom of takken die moeten geruimd worden op het openbaar domein, neem dan contact op met onze technische diensten. Bomen en takken op privédomein worden niet door hen geruimd. Voor noodsituaties is er het speciale nummer 1722.

Schade kerkhoven
Ook op de gemeentelijke kerkhoven heeft de wind toegeslagen. Er werden een aantal zerken beschadigd en bloemen en beeldjes werden van de graven geblazen. Is het graf van uw nabestaande beschadigd, neem dan contact op met uw verzekeringsmaatschappij.  Onze diensten hebben intussen de bloemen en beeldjes naar best vermogen terug geplaatst, maar sommige zaken zijn mogelijks toch van plaats verwisseld. Kom je één van volgende dagen of weken op het kerkhof en ben je een beeldje of bloemstuk kwijt, kijk dan zeker eens rond of het niet per vergissing op één van de naburige graven werd geplaatst. 

Meer info
Dienst openbare werken - 03 690 46 31 - magazijn.ow@wuustwezel.be