Vacatures bij lokaal bestuur Wuustwezel

Het lokaal bestuur Wuustwezel publiceert regelmatig vacatures in de pers en de eigen informatiebladen.

Lokaal bestuur Wuustwezel

  • Het lokaal bestuur zoekt een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER ONDERWIJS. Als medewerker verricht je administratie voor de academie voor muziek, woord en dans en de afdeling beeldende kunsten. Tevens wordt er een wervingsreserve aangelegd voor functies van bepaalde en onbepaalde duur. Meer informatie over de functie vind je terug in de infobundel.. Het schriftelijk en praktisch examen gaat door op 10 februari 2020 van 9u tot 11u30. Het mondeling examen staat gepland op 3 maart 2020. Solliciteren kan door je brief, het standaard sollicitatieformulier, een uittreksel uit het strafregister én een kopie van je diploma en rijbewijs B te bezorgen, uiterlijk 29 januari 2020 aan de personeelsdienst, Bredabaan 735, 2990 Wuustwezel.

 

Interesse om bij het lokaal bestuur Wuustwezel te werken?   Spontane sollicitaties zijn altijd welkom!   Meld je bij personeel@wuustwezel.be.

Vergeet niet om het standaard sollicitatieformulier (in PDF of WORD) te gebruiken!

(!) Er werd een privacyverklaring opgemaakt voor het gemeentebestuur en het OCMW inzake de verwerking van uw gegevens in het kader van een sollicitatietraject bij onze organisatie.

 

Diversen