Vacatures bij lokaal bestuur Wuustwezel

Het lokaal bestuur van Wuustwezel zoekt regelmatig nieuwe medewerkers. We publiceren de vacatures in kranten en de eigen informatiekanalen.

Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiaste en stressbestendige HOOFDMAATSCHAPPELIJK WERKER:

Als hoofdmaatschappelijk werker leid je de sociale dienst. Je coördineert het team van maatschappelijk werkers en stelt hen in staat om het recht op maatschappelijke dienstverlening optimaal te verzekeren aan cliënten. Je staat in voor de kwaliteitsbewaking van dossierbegeleidingen en superviseert de toepassing van de wetgeving. Je ondersteunt de medewerkers en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse interne werking van de dienst.

Vanuit je expertise geef je mee inhoud aan het beleid, in samenspraak met de adjunct-algemeen directeur en de voorzitter van het Bijzonder Comité Sociale Dienst.

Meer informatie over de functie en het examenprogramma kan je hier terugvinden. Heb je interesse, reageer dan voor 10 december 2020 !

 

Spontane solicitaties

Staat jouw ideale functie er niet bij maar heb je interesse om bij het lokaal bestuur Wuustwezel te werken? Spontane sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur je motivatiebrief naar personeel@wuustwezel.be.

(!) Er werd een privacyverklaring opgemaakt voor het gemeentebestuur en het OCMW over de verwerking van jouw gegevens in het kader van een sollicitatietraject bij onze organisatie.

Diversen