Vacatures bij lokaal bestuur Wuustwezel

Het lokaal bestuur van Wuustwezel zoekt regelmatig nieuwe medewerkers:

Maatschappelijk werker

Op dit moment zijn wij dringend op zoek naar een maatschappelijk werker dat ons team van de sociale dienst komt versterken. Alle informatie over deze functie en de bijhorende selectieprocedure kan je hier terugvinden.

Administratief medewerker - dienst omgeving

We zoeken een gemotiveerde medewerker die ons team van de dienst omgeving komt versterken!
Hij/zij staat in voor de administratieve opvolging en afhandeling van de dossiers van de dienst omgeving inzake het bouwen van een woning, het uitbaten van een bedrijf, het kappen van een boom, het behandelen van overtredingsdossiers,…

Alle informatie over deze functie en de bijhorende selectieprocedure kan je hier terugvinden.

Vakantiewerkers

We zoeken in totaal 18 vakantiewerkers voor de maanden juli, augustus en september. Alle informatie over de beschikbare functies kan je hier terugvinden. 

Interesse in één of meerdere functies?
Stel je kandidaat vóór 28 maart 2021 door de sollicitatiefiche en een kopie van je rijbewijs (als de voorwaarde dat voorschrijft) te bezorgen aan de personeelsdienst: personeel@wuustwezel.be.

 

Spontane sollicitaties

Staat jouw ideale functie er niet bij maar heb je interesse om bij het lokaal bestuur Wuustwezel te werken? Spontane sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur je motivatiebrief naar personeel@wuustwezel.be.

(!) Er werd een privacyverklaring opgemaakt voor het gemeentebestuur en het OCMW over de verwerking van jouw gegevens in het kader van een sollicitatietraject bij onze organisatie.

Diversen