Vacatures bij lokaal bestuur Wuustwezel

Het lokaal bestuur Wuustwezel publiceert regelmatig vacatures in de pers en de eigen informatiebladen.

Lokaal bestuur Wuustwezel

  • Het OCMW is dringend op zoek naar een LOGISTIEK MEDEWERKER HUISVESTING. Iemand die instaat voor de woonbegeleiding, technisch toezicht & beheer van de doorgangswoningen, de LOI woningen en de servicewoningen. Het gaat om een contract van bepaalde duur (8 maanden) met onmiddellijke ingang. Voor meer informatie over de functie kan je bij de personeelsdienst terecht: personeel@wuustwezel.be.
  • Het lokaal bestuur zoekt een enthousiaste BIBLIOTHEEK ASSISTENT. Iemand die mee instaat voor het vlot verloop van de directe en indirecte dienstverlening in de bibliotheek. Stel je kandidaat voor 13 december 2019. Meer informatie over de functie kan je hier terugvinden. De preselectie gaat door op 20 december 2019.
  • Het lokaal bestuur zoekt een DESKUNDIGE COMMUNICATIE. Deze persoon informeert burgers over het gemeentelijk beleid en vertaalt deze boodschappen naar inhoud en vormgeving. Naast externe communicatie komt ook interne communicatie aan bod. Een creatieve functie in tekst en beeld. Stel je kandidaat voor 16 december 2019. Meer informatie over de functie kan je hier terugvinden. De bekwaamheidsproeven gaan door op 8 januari 2020.

 

Interesse om bij het lokaal bestuur Wuustwezel te werken?   Spontane sollicitaties zijn altijd welkom!   Meld je bij personeel@wuustwezel.be.

Vergeet niet om het standaard sollicitatieformulier (in PDF of WORD) te gebruiken!

(!) Er werd een privacyverklaring opgemaakt voor het gemeentebestuur en het OCMW inzake de verwerking van uw gegevens in het kader van een sollicitatietraject bij onze organisatie.

 

Diversen