Vacatures bij OCMW en Gemeentebestuur

Het gemeentebestuur en het OCMW publiceren regelmatig vacatures in de pers en de eigen informatiebladen.

Gemeente & OCMW Wuustwezel

Interesse om bij het gemeentebestuur of het OCMW te werken? Spontane sollicitaties zijn altijd welkom! Meld je bij personeel@wuustwezel.be.

Het gemeentebestuur zoekt DRINGEND 1 technisch beambte schoonmaak ter vervanging van een afwezige medewerkster. Je hebt hiervoor kennis van onderhoudsproducten, materialen en schoonmaaktechnieken. overname relevante anciënniteit is mogelijk. Meer info...

Het OCMW zoekt op dit moment een nieuwe, enthousiaste medewerker die het POETSTEAM VAN DE THUISZORG komt versterken. Mocht je interesse hebben, reageer dan voor 15 april 2019. Meer informatie over de functie kan je hier terugvinden.

Ben je student? Heb jij al plannen voor de zomer of nog op zoek naar EEN LEUKE VAKANTIEJOB? OCMW Wuustwezel en Gemeente Wuustwezel hebben voor de zomermaanden juli, augustus en september verschillende uitdagingen open staan. Voor elke functie gelden specifieke leeftijds- en studievoorwaarden. Heb je interesse in één van deze uitdagingen, stel je dan kandidaat  met dit sollicitatieformulier!

 

 

(!) Er werd een privacyverklaring opgemaakt voor het gemeentebestuur en het OCMW inzake de verwerking van uw gegevens in het kader van een sollicitatietraject bij onze organisatie.

 

Diversen