Vacatures bij OCMW en Gemeentebestuur

Het gemeentebestuur en het OCMW publiceren regelmatig vacatures in de pers en de eigen informatiebladen.

Gemeente Wuustwezel

De gemeente is op zoek naar:

Klik hier voor een functieoverzicht en voor meer informatie over de sollicitatieprocedure. Meer informatie via de dienst personeel 03 690 46 19 of via e-mail personeel@wuustwezel.be . 

OCMW van Wuustwezel

Voor onze gezinszorg zoeken wij momenteel versterking onder de vorm van een tijdelijk vervangingscontract, meer bepaald voor de functie van VERZORGENDE. Meer info over de functie vind je hier.

Interesse om bij het OCMW te werken? Spontane sollicitaties zijn altijd welkom!    Meld je bij personeel@ocmwwuustwezel.be.

 

Woonzorgcentrum Sint-Jozef

Wij zoeken momenteel een enthousiaste ZORGKUNDIGE om ons team te komen versterken. De uitgebreide functiebeschrijving kan je hier terugvinden.

Interesse om in het Woonzorgcentrum te werken? Spontane sollicitaties zijn altijd welkom! Meld je bij personeel@ocmwwuustwezel.be

 

Jobstudenten

Je studeert nog en je wil werken als jobstudent om je eerste werkervaring op te doen? Dat kan bij de gemeente of het OCMW.

De openstaande vacatures voor jobstudenten bij de gemeente vind je hier. Een sollicitatieformulier vind je hier. Meer info via personeel@wuustwezel.be

De openstaande vacatures voor jobstudenten bij het OCMW vind je hier. Een sollicitatiefomulier vind je hier. Meer info via personeel@ocmwwuustwezel.be

OPGELET: Gemeente en OCMW werken met verschillende sollicitatieformulieren en mailadressen. Vul zeker het juiste formulier in en gebruik het juiste e-mailadres.

 

Diversen 

  • PIDPA heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • IGEAN heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • Brandweerzone Rand heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • Spectrum Volwassenenondersteuning heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • Onderwijskoepel voor steden en gemeenten (OVSG) heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • BENEGO zoekt een programmamanager
  • Het intergemeentelijk samenwerkingsverband Selab is op zoek naar een projectverantwoordelijke wijk-werken
  •  Werken bij de overheid? Op zoek naar een vacature bij een gemeente of OCMW? Werkenbijdeoverheid.be biedt wekelijks  nieuwe vacatures uit overheden. 
    Kandidaten op zoek naar een functie bij de overheid kunnen zich ook registreren. Meer info? www.werkenbijdeoverheid.be: de jobsite voor de overheid