Vacatures bij OCMW en Gemeentebestuur

Het gemeentebestuur en het OCMW publiceren regelmatig vacatures in de pers en de eigen informatiebladen.

Gemeente Wuustwezel

We zoeken een enthousiaste medewerker TECHNISCH ASSISTENT GROEN die onze dienst openbare werken komt versterken. Hij/zij staat mee in voor de goede uitvoering van groenaanleg en onderhoud en voor het grafdelven (sporadisch te werken op zaterdag). Overname van relevante anciënniteit is mogelijk. De infobundel kan je hier raadplegen.

Meer informatie krijg je bij de personeelsdienst. Bel even naar 03 690 46 19 of stuur een mailtje naar personeel@wuustwezel.be.

Hier kan u onze privacyverklaring terugvinden inzake de verwerking van uw gegevens in het kader van een sollicitatietraject bij onze organisatie.

 

OCMW van Wuustwezel

Wij zijn momenteel dringend op zoek naar extra krachten binnen ons POETSTEAM VAN DE THUISZORG. Meer informatie over de functie vind je hier.

Interesse om bij het OCMW te werken? Spontane sollicitaties zijn altijd welkom! Meld je bij personeel@ocmwwuustwezel.be.

Hier kan u onze privacyverklaring terugvinden inzake de verwerking van uw gegevens in het kader van een sollicitatietraject bij onze organisatie.

 

Diversen 

  • PIDPA heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • IGEAN heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • Brandweerzone Rand heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • Spectrum Volwassenenondersteuning heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • Onderwijskoepel voor steden en gemeenten (OVSG) heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • Het Kempens Landschap heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  •  Werken bij de overheid? Op zoek naar een vacature bij een gemeente of OCMW? Werkenbijdeoverheid.be biedt wekelijks  nieuwe vacatures uit overheden. 
    Kandidaten op zoek naar een functie bij de overheid kunnen zich ook registreren. Meer info? www.werkenbijdeoverheid.be: de jobsite voor de overheid