Vacatures bij lokaal bestuur Wuustwezel

Het lokaal bestuur Wuustwezel publiceert regelmatig vacatures in de pers en de eigen informatiebladen.

Lokaal bestuur Wuustwezel

  • We zijn dringend op zoek naar een maatschappelijk werker. Meer info vind je hier. Heb jij interesse om ons team van maatschappelijk werkers te komen versterken? Reageer dan snel door je motivatiebrief, cv, een uittreksel uit het strafregister en een kopie van het gevraagde diploma en rijbewijs te bezorgen aan de personeelsdienst, Bredabaan 735, 2990 Wuustwezel of via personeel@wuustwezel.be.
  • Daarnaast is er plaats voor een deskundige ruimtelijke planning. In deze functie bereid je beleidsbeslissingen voor en adviseer je het bestuur en je werkveld. Concreet zal je o.a. meedenken over een visie op de gewenste ruimtelijke ordening in Wuustwezel en meewerken aan de uitvoering ervan. Solliciteren voor deze boeiende uitdaging kan tot en met 15 september 2020. Meer info.
  • We hebben werk voor een diensthoofd schoonmaak. In deze functie op B-niveau, geef je leiding aan al het schoonmaakpersoneel van lokaal bestuur Wuustwezel. Je staat in voor de verdeling van de taken, de opmaak van de planning en de aankoop van alle schoonmaakmaterialen.
  • Tenslotte kunnen er twee technisch medewerkers aan de slag (niveau D).
    • Er is plaats voor een medewerker bouw/schilder, die instaat voor een goede uitvoering van (schilder)werken in eigen beheer. Je zorgt ook voor het onderhoud en de herstellingen van de gebouwen en wegeninfrastructuur van de gemeente.
    • Daarnaast zijn we op zoek naar een vakman groenonderhoud, die samen met collega’s instaat voor de goede uitvoering van groenaanleg en onderhoud en voor het grafdelven (sporadisch werken op zaterdag).

Gebruik dit standaard sollicitatieformulier in PDF of WORD voor alle sollicitaties bij het lokaal bestuur Wuustwezel.

Spontane solicitaties

Staat jouw ideale functie er niet bij maar heb je interesse om bij het lokaal bestuur Wuustwezel te werken? Spontane sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur je motivatiebrief naar personeel@wuustwezel.be.

(!) Er werd een privacyverklaring opgemaakt voor het gemeentebestuur en het OCMW over de verwerking van jouw gegevens in het kader van een sollicitatietraject bij onze organisatie.

Diversen