Workshops rond wonen in GC Kadans

Workshops rond wonen op 19 november in GC KadansKom op 19 november om 13 uur (deuren open om 12.45 uur) naar GC Kadans en ga om 17 uur naar huis met een hoop tips en kennis! 
Kies twee workshops uit:

Keuzeronde 1 om 13.00 uur

 • Woningaanpassingen
  Je bent jong of oud, samen of alleen. Je bent ziek, of hebt een beperking. De dienst woningaanpassing van Landelijke Thuiszorg biedt je advies en begeleiding bij aanpassingen in je woning die nodig zijn om comfortabel en veilig thuis te blijven wonen.
 • Woningwaarde in de toekomst
  We geven een breed overzicht van technieken en alternatieven (isolatie, verwarming, glas, ventilatie...) om je huis aan de nieuwe normen te laten voldoen. Misschien wil je renoveren of wat kleine mankementen oplossen. Zorg in elk geval dat je op de hoogte bent voor de toekomstige veranderingen aan je huis.

Keuzeronde 2 om 15.00 uur

 • Nieuwe woonvormen
  Welke mogelijkheden heb je als 50-plusser om te samenhuizen? Zorgwonen, kangoeroewonen, woongroep, cohousing: we leggen je de verschillende nieuwe woonvormen uit met hun voor- en nadelen.
 • Woning beveiligen
  Onze politiezone heeft een eigen preventiedienst die je graag informeert over hoe je jouw huis kan beveiligen tegen de nieuwste methoden die inbrekers gebruiken om binnen te geraken. Ze brengen demonstratiematerialen mee en beantwoorden al je prangende vragen.

Geef je keuze door vóór 15 november via de dienstencentra.

Meer info
DC Ter Wezel - 03 667 61 58 - dienstencentrumterwezel@ocmwwuustwezel.be
DC Wijkhuis - 03 236 58 69 - dienstencentrumwijkhuis@ocmwwuustwezel.be