Onderwijs in Wuustwezel

kleuteronderwijsOnderwijsaanbod

In Wuustwezel is er voor elk wat wils: kleuterscholen, lagere scholen, secundair onderwijs. De gemeente organiseert ook deeltijds kunstonderwijs (muziek, woord, dans, beeldende kunsten) voor kinderen en (jong)volwassenen. Tot slot kunnen volwassenen ook allerlei cursussen volgen bij één van de vele aanbieders in Wuustwezel en omstreken.

De gemeentelijke onderwijsgids bundelt het volledige aanbod. Tweejarige peuters die bijna naar school mogen, krijgen de gids thuis in de bus. Je kan hem ook afhalen in de bib of op het gemeentehuis.

De gids krijgt in 2018 een update want sommige gegevens zijn intussen verouderd. In afwachting van de nieuwe gids vind je hieronder de belangrijkste wijzigingen:

  • Pagina 7: Nieuw adres Stekelbees Gooreind: Theo Verellenlaan 88a.
  • Pagina 10: Basisschool GO! Achter d'Hoven veranderde van naam, adres en visie: GO! Daltonschool De Vinkjes, Nieuwe Buiten 1, 2990 Wuustwezel. Ook bereikbaar via telefoon (03 669 63 61), mail (directie@tscholeke-devinkjes.be) of website (www.tscholeke-devinkjes.be).
  • Pagina 12: Nieuw e-mailadres van kleuterschool 't Scholeke: directie@tscholeke-devinkjes.be en van Mater Dei Gooreind: directie@materdeigooreind.be.
  • Pagina 16: Nieuw adres van de Gemeentelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans: Dorpsstraat 87. Idem voor de Academie voor Beeldende Kunsten.
Bijlages: