Jeugdhuizen in Wuustwezel

Een jeugdhuis: de plek voor feestjes, een frisse pint, een gezellige babbel aan de toog en veel meer. Alle Wuustwezelse jongeren zijn welkom in de twee Wuustwezelse jeugdhuizen.

Loenhout

Loenhout

In Loenhout is er jeugdhuis de Raap. De Raap zit sinds maart 2017 in hun eigen spiksplinternieuwe gebouw (Dorensweg 9) en organiseert daar verschillende feestjes en activiteiten. Vragen aan de mannen en vrouwen van de Raap of een overzicht nodig van de activiteiten? Check www.facebook.com/jhderaap/ .

Wuustwezel-centrum

Wuustwezel-centrum

In Wuustwezel-centrum is er momenteel geen jeugdhuis. Heb je zin om er terug nieuw leven in te blazen? Laat het zeker weten aan de jeugddienst en die ondersteunt waar nodig!

 

Gooreind

Gooreind

In Gooreind kan je sinds 2012 terecht in jeugdhuis Bar 64. De boys & girls van Bar 64 organiseren ongeveer 1 keer per maand een leuke activiteit: cinema-avond, jeugdhuisavond, optreden... Meestal gaat de activiteit door in GC 't Klepke. (Theo Verellenlaan 90). Lees meer over Bar 64 via www.facebook.com/JeugdhuisBar64

 

ALLE jeugdhuizen zijn steeds op zoek naar bestuursleden, tappers, enzovoort. Wil je zelf meedoen? Aarzel niet om de jeugdhuizen of de jeugddienst te contacteren!

Ook jeugdhuizen kunnen een toelage krijgen voor hun werking. Hiervoor dienen zij een jaarverslag in bij de jeugddienst, waarin zij bewijzen te voldoen aan de criteria en voorwaarden vastgelegd in het reglement. Voor meer info hierover kan je contact opnemen met de jeugddienst.