Opvoedingspunt Wuustwezel

'Hoe pak ik driftbuien van mijn peuter het best aan?'
'Mijn puber lijkt wel verslaafd aan gamen en social media. Hoe ga ik hier mee om?'
'Mijn kind zit nooit stil, wil alles zelf bepalen, kan heel boos reageren,... Een hevig temperament, of is er meer aan de hand?'

Herkenbaar, toch? Twijfels en vragen horen bij opvoeden, je wil het graag zo goed doen! In het Opvoedingpunt vind je een luisterend oor, een 'tweede stem', persoonlijk advies, meer informatie of gewoon dat duwtje in de rug dat je weer vleugels geeft. We zoeken samen naar een aanpak op maat.

Ook met vragen rond gedragsmoeilijkheden en ontwikkelingsstoornissen (ADHD, ASS,...) kan je bij ons terecht voor een kortdurende begeleiding.

Voor wie?

Voor wie?

Voor iedereen die bezig is met de opvoeding van kinderen, van 0 tot 24 jaar.

Geen enkele vraag, geen enkele twijfel van een ouder, van een 'opvoeder' is niét de moeite waard. Je hoeft ook niet per sé 'een groot probleem' te hebben om een afspraak te maken met het Opvoedingspunt. We zijn er voor iedereen! Ouders dus, maar evengoed grootouders, pleegouders, leerkrachten, kinderverzorgsters,...

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

We werken enkel op afspraak, die je telefonisch kan maken op 04 90 56 47 75 of via opvoeding@wuustwezel.be

Gesprekken vinden meestal plaats in het Opvoedingspunt in de Gasthuisdreef 6A. Als je dat wil, kunnen we ook afspreken in een school, kinderopvang of een andere locatie in de gemeente. Gesprekken in het Opvoedingspunt zijn gratis, vrijblijvend en discreet.

We organiseren ook informatieavonden, cursussen en trainingen.

Een netwerk van opvoedingspunten

Een netwerk van opvoedingspunten

Opvoedingspunt Wuustwezel behoort tot de Opvoedingswinkel Brasschaat.

Medewerkers van de opvoedingswinkel komen op vaste momenten ook naar de gemeenten Essen, Kapellen, Kalmthout, Schoten, Stabroek en Wuustwezel.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die dat wil, in zijn eigen regio terecht kan. Alle gemeenten vormen samen een 'opvoedingsnetwerk'. aan jou de keuze waar je het liefst naar toe trekt...

Opvoedingswinkel Brasschaat

Opvoedingswinkel Brasschaat

Het Opvoedingspunt in Wuustwezel is een samenwerking tussen de Opvoedingswinkel van Brasschaat en Wuustwezel. Je kan ook via de Opvoedingswinkel een afspraak maken voor het Opvoedingspunt van Wuustwezel (vermeld dan even dat je een afspraak wil maken voor Wuustwezel)

Contactgegevens:

Opvoedingswinkel Brasschaat
Bredabaan 943
2930 Brasschaat (Maria-ter-Heide)
Tel.: 03 270 06 70
E-mail: info@opvoedingswinkelbrasschaat.be
www.opvoedingswinkelbrasschaat.be