Sport

 

Het sportgala herbekijken? Dat kan door HIER te klikken (beeld vanaf 17.30 minuten).

In Wuustwezel is er heel wat ruimte om te sporten! Dit kan onder andere dankzij een zeer groot aantal Wuustwezelse sportverenigingen. Dit aanbod wordt aangevuld door tal van sportieve activiteiten, waaronder ook het gemeentelijk sportaanbod. Om het sporten effectief te kunnen laten doorgaan kan je dan weer terecht in de gemeentelijke sportinfrastructuur.

Sportkampen Krokus (VOLZET!): alle info hier.
Opmerking: De sportkampen van de krokusvakanties zijn volzet. Door de verstrengde maatregelen m.b.t. onder andere de sportkampen die recent werden aangekondigd zullen de sportkampen onder een gewijzigde vorm moeten doorgaan. Voor alle kinderen die werden ingeschreven wordt momenteel een oplossing uitgewerkt zodat ze allemaal wel kunnen deelnemen. De ouders van de ingeschreven kinderen ontvangen hierover binnenkort de nodige informatie.

Sportgala 2020: Het sportgala herbekijken? Dat kan via deze link (beeld vanaf minuut 17.30).

Bewegen op verwijzing: Wil je meer bewegen, maar lukt het niet zonder hulp? Je kan tijdelijk zonder verwijsbrief bij onze BOV-coach Noortje terecht. Klik hier voor bewegen op verwijzing

Lessenreeksen voorjaar 2021: Voorlopig worden er nog geen nieuwe data gepland voor de lessenreeksen in 2021. Hou deze pagina in 't oog voor nieuwe updates.